22. december 2020

Fotografije iz objave osebe Slovenska Zveza Tradicionalnega Karateja SZTK

Veseli nas, da se je, kljub težki situaciji v svetu in naši državi, kjer je večina športnih dejavnosti, razen vrhunskih športnikov in profesionalcev ustavljena, v nedeljo, 13.12.2020 odvijalo največje mednarodno inkluzivno tekmovanje v parakarateju.

Organizator, belgijska zveza (Inclusiv Karate Federation) je po zbranih prijavah, ocenah sodnikov in končanem tekmovanju, na spletu objavila vse posnetke nastopajočih in predstavila njihove nastope, ocene in razvrstitve. Prvega tovrstnega tekmovanja, ki se ga je v 26 različnih kategorijah udeležilo 206 tekmovalcev, iz 17 evropskih držav, se je udeležil tudi član SZTK Nik Sejdiji, član Karate šole KIMON iz Ljubljane in v svoji kategoriji, med devetimi konkurenti, osvoji 1. mesto. Želje po napredku in vložen trud so v enajstih letih Niku pripomogli, da je iz malega začetnika zrasel tudi v aktualnega državnega prvaka Slovenije v parakarateju za leto 2019.

V teh časih, ki za Nika in trenerja Bojana Marinčka, niso vedno postlani z rožicami, smehom in zabavo, temveč zahtevajo veliko dela, truda in pomoči staršev, ki skrbita za to, da kljub težki situaciji, s skupnimi močmi orjejo ledino in dosegajo zavidljive rezultate. S tem se nedvomno, tako doma kot tudi v svetu, karate promovira ne samo kot borilna veščina, temveč tudi vadba za vsakogar, ki si želi ohraniti dobro zdravje, izboljšati svoje psihofizične sposobnosti in nenazadnje poskrbeti za dobro počutje.

ISKRENE ČESTITKE!

4. marec 2021

ITKF je objavil zelo zanimiv intervju s predstavniki SZTK, kjer lahko preberete nekaj o naši zgodovini, spoznate vrednote in koncepte našega trenutnega delovanja ter vizijo našega delovanja na področju razvoja karateja, tako v Sloveniji, kot tudi...  

Slovenian karate stands out for its innovative management model with emphasis on volunteering | ITKF

Slovenian karate stands out for its innovative management model with emphasis on volunteering | ITKF

26. februar 2021
Fotografije iz objave osebe Slovenska Zveza Tradicionalnega Karateja SZTK

Fotografije iz objave osebe Slovenska Zveza Tradicionalnega Karateja SZTK

Vlada Republike Slovenije je na 59. redni seji, 24. 2. 2021 sprejela Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov ter ga 25. 2. 2021 objavila v Uradnem listu Republike Slovenije.

Spremembe in...  

25. februar 2021

ITKF Global

Z veliko žalostjo vas obveščamo, da nas je zapustil mojster Watanabe.

Iskreno sožalje družini, svojcem ter Brazilski Zvezi Tradicionalnega Karateja.

20. februar 2021

Vlada Republike Slovenije je na 58. redni seji, 17. 2. 2021 sprejela Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov ter ga 18. 2. 2021 objavila v Uradnem listu Republike Slovenije. Spremembe in...  

17. februar 2021

OKS je pripravil predstavitve in priporočila za varno izvedbo športne vadbe s trenutnimi omejitvami in odloki!

Predstavitev na temo odpiranje športa - tekmovalni šport
https://www.youtube.com/watch?v=D2TBhTAdZ...  

7. februar 2021

Tokuhisa Takashi Karate Dojo

V veliko čast je bilo prisostvovati tako veličastnem trenutku. Shihan Tokuhisa Takashi s svojo prisotnostjo v  Sloveniji tudi danes, po 50 letih, nesebično deli znanje in modrosti.

Tako osebno kot v Slovenski zvezi tradicionalnega karateja - SZTK v...  

4. februar 2021

Tokuhisa Takashi Karate Dojo

Shihan Takashi nas vedno uči. Prva lekcija je sama kata, veliko pomembnejša lekcija pa je, da ni pomembno, katero kato delaš, ampak KAKO. Hvala!

3. februar 2021

SLOVENSKA ZVEZA TRADICIONALNEGA KARATEJA PREJELA CERTIFIKAT ZANESLJIVE ORGANIZACIJE 2020

SZTK je dne 11.12.2020 prejela certifikat družbe Company Wall Business za leto 2020 kot ZAUPANJA VREDNA ORGANIZACIJA v Sloveniji.

Naše dolgoletno uspešno in...  

4. januar 2021

VOŠČILO

V letu, ki se je izteklo, smo uspeli prebuditi in aktivirati energije združevanja in napredka.

Z močno željo po enotnosti  - in hkrati prepoznani raznolikosti - našega športa in veščine, ki nam omogoča napredek in razvoj panoge, smo v duhu...  

20. december 2020

Danes je potekal 3. on-line ITKF seminar, tokrat z vsebino Hara Woman Commission. Če ste zamudili dogodek v živo, si ga lahko vedno pogledate na https...  

3rd ITKF Global Seminar

3rd ITKF Global Seminar