17. januar 2020

ITKF-Events

Za bolj┼íe razumevanje ­čÖĆ

15. maj 2020

ITKF Global

Kime je zaklju─Źek udarca z jasnim namenom, odlo─Źnostjo in fokusom ob isto─Źasnem hitrem kr─Źenju mi┼íi─Źnih skupin, ki sodelujejo pri izvedeni tehniki in pri stabilizaciji ter pritisku na podlago.

15. maj 2020

Cornel Musat, vrhunski tekmovalec in trener tradicionalnega karateja iz Romunije, je podelil svoja razmišljanja v zanimivem intervjuju.

World karate legend preaches union of all countries and predicts major achievements for ITKF | Revista Bud├┤

World karate legend preaches union of all countries and predicts major achievements for ITKF | Revista Bud├┤

9. maj 2020
Fotografije iz objave osebe Slovenska Zveza Tradicionalnega Karateja SZTK

Fotografije iz objave osebe Slovenska Zveza Tradicionalnega Karateja SZTK

Spo┼ítovani karateisti in klubi, ─Źlani SZTK!

V mesecu maju smo na─Źrtovali izvedbo 17. Dr┼żavnega prvenstva SZTK 2020. Zaradi ukrepov za omejitev ┼íirjenja virusa Covid-19 in omejitve tekmovanj, bomo dr┼żavno prvenstvo prestavili na jesenski termin. O...  

7. maj 2020

ITKF Global

Zanshin predstavlja pozornost brez napetosti. Gre za fizi─Źno in du┼íevno stanje pripravljenosti - biti prisoten in pozoren na vse okoli sebe. V tak┼ínem du┼íevnem stanju se je karateist sposoben soo─Źiti z vsemi izzivi v doju in v ┼żivljenju.

3. maj 2020

ITKF Global

ITKF pri─Źenja z novo animirano serijo, ki bo na enostaven na─Źin pojasnjevala osnovne principe tradicionalnega karateja. Vzpodbujamo vse trenerje in karateiste, da jo spremljajo in si tako na zabaven na─Źin osve┼żijo pogled na svet tradicionalnega...  

29. april 2020

ITKF Global

─îlani International Traditional Karate Federation ITKF in Slovenske zveze tradicionalnega karateja SZTK smo globoko hvale┼żni vsem, ki so aktivni in delujejo tudi v ─Źasu globalne zdravstvene krize. Oss!

17. april 2020

Z veseljem objavljamo, da lahko na spodnji povezavi dostopate do prve ┼ítevilke ITKF ─Źasopisa. Pri mnogih ITKF aktivnostih smo ─Źlani SZTK aktivno sodelovali, prav tako pa tudi pri nastanku te prve ┼ítevilke.

ITKF ─Źasopis ima namen informiranja vseh...  

25. marec 2020

European Traditional Karate Federation ETKF

Modri nasveti in strokovna priporo─Źila za karateiste od zdravnika, predsednika ETKF in predsednika Medicinske komisije ITKF Dr. Vladimira Jorge.

21. marec 2020

Zelo podpiramo moder nasvet Svetovne zveze tradicionalnega karateja ITKF.

We are living days that we were told to stay home so that we could end the COVID-19 pandemic as soon as possible. In this period we have the opportunity to reflect to...  

5. marec 2020

Dear members, friends and supporters of SZTK!

At the end of March, we planned to carry out a major international two-day event, "Open Championship in Traditional Karate Koper 2020" (trainings for children and adults, referee seminars, socializing and...